Ny patient

Vi glæder os til at møde dig

Hos Curaeos Virum er du i trygge hænder. Det er vigtigt for os, at vi lærer dig og dit tandsæt at kende, og derfor sætter vi ekstra god tid af til dig, som er ny patient.

Dit første besøg

Ved dit første besøg i klinikken, kan vi sammen tage en snak om, hvad du har af ønsker og forventninger. Vi vil rekvirere din journal fra din tidligere tandlæge, så vi kan se, hvad du tidligere har fået foretaget. Vi anbefaler desuden, at du ved første besøg også informerer os mundtligt om din tand-historik, så vi er sikre på at have al information. Det kan for eksempel være hvilke problemer, du tidligere har haft, og hvordan du er blevet behandlet. Med den viden har vi bedre mulighed for at være ekstra opmærksomme i dine behandlingsforløb.

Hvis du lider af tandlægeskræk er det også vigtigt, at du fortæller os det. Så kan vi gøre noget ekstra for, at du føler dig godt tilpas.

Vi sætter pris på spørgsmål

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål. Hos os findes der ikke dumme spørgsmål. Vi sætter derimod pris på, at du siger til, hvis der er noget du er i tvivl om eller gerne vil vide mere om. Det er vigtigt for os, at alle patienter føler sig trygge både før, under og efter et tandlægebesøg.

Vigtig information

  • Du må meget gerne medbringe dit sygesikringskort til alle tandlægebesøg.
  • Vi beder dig melde afbud senest 24 timer før din tandlægetid.
  • Der er altid afregning i receptionen lige efter hvert tandlægebesøg.
  • Ved større behandlinger, der kræver flere tandlægebesøg indbetales der ved første del af behandlingen et depositum. Beløbet modregnes naturligvis behandlingens pris.

Patienten i centrum

Hos Curaeos Virum er du altid i centrum. Det er vores topprioritet at alle patienter går fra klinikken med et stort smil.

Vi glæder os til at tage imod dig. Hvis du har spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon Tlf. +4585 5774 eller mail virum@curaeos.dk.
Vi vil altid gerne hjælpe dig.

Book tid i dag

Book tid online

FAQ

Læs vores FAQ her