Tandlæge Virum

– velkommen til Curaeos Virum

Vi har fra d. 25.01.2021 skiftet navn fra Tandlægerne Virum Torv til Curaeos Virum.
Du vil stadig møde de samme mennesker i klinikken.
Vi er de samme. Vi har blot fået nyt navn.

Ny patient
Book tid online

Din lokale tandlæge, på Virum Torv

Velkommen til Curaeos Virum

I Curaeos Virum kan vi tilbyde dig alle former for behandling inden for tandpleje. Vi har haft klinikken i mange år, og vi har solid erfaring indenfor tandpleje. Vores klinik fremstår topmoderne i indretning og udstyr, så du og dine tænder er sikret den bedste behandling.

Du kender os måske som Tandlægerne Virum Torv, men ved årsskiftet skiftede vi navn til Curaeos Virum. Vores tandlægeklinik ligger dog stadig centralt på Virum Torv, og du vil stadig møde de samme mennesker i klinikken. Så faktisk er alt, som det plejer – bare med et nyt navn. 

Få den bedst mulige oplevelse hos din tandlæge i Virum

Det er vigtigt for os, at du får en positiv oplevelse, når du bruger os som din tandlæge. Derfor har vi indrettet klinikken, så den er behagelig og hyggelig at opholde sig i. Vi bestræber os på, at du som patient skal føle dig velkommen, tryg og godt tilpas under behandlingen. Det gør vi bl.a. ved at sikre os, at du får den nødvendige og tilstrækkelige information og rådgivning – både før, under og efter din behandling.

Tandlæge lokalt i Virum

Klinikken ligger på Virum Torv 1, kun omkring 100 meter fra Virum station, så det er nemt at komme til og fra klinikken, uanset om du er på cykel, på gåben eller med offentlig transport. Kommer du i bil, har vi også gode muligheder for parkering. 

Lad os holde dine tænder sunde og raske

Det er vigtigt at få plejet sine tænder regelmæssigt. Hos Curaeos Virum vil vi gerne hjælpe dig med at holde dine tænder sunde og stærke hele livet. Det giver en god fornemmelse og selvtillid at kunne vise et flot smil med egne tænder hele livet.

Book en tid til tandlæge i Virum

Vil du gerne booke en tid hos os? Du kan enten booke din tid online, eller du kan ringe til os på 45 85 57 74, så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Implantater

Et tandimplantat består af en lille titaniumskrue, som erstatter roden af en manglende naturlig tand, hvorved det er en “kunstig tandrod“.

Tandprotese

En tandprotese er en erstatning for en eller flere naturlige tænder.
Tandproteser er en stor hjælp for mange mennesker.

Tandblegning

Blegning af tænderne udføres på patienter, der ønsker et hvidere smil.
Tandblegning kan udføres for at reducere misfarvninger og gulligheder, eller simpelt give patienter et hvidere, sundere smil.

Rodbehandling

En rodbehandling er en behandling, hvor vi fjerner tandnerve og bakterier fra tandens rodkanal.
En rodbehandling kan blive nødvendig i flere forskellige tilfælde.

Implantatbehandling hos Curaeos Virum

Går du med tanker om at få lavet implantater?

Implantat kan være en mulighed, hvis du mangler én eller flere tænder. De fleste kan få foretaget implantatbehandlinger, men der findes tilfælde, hvor implantater ikke er en god løsning. Derfor laver vi altid en grundig forundersøgelse for at klarlægge, om implantat er den rette løsning for dig. 

Hvad er implantater?

Moderne tandimplantater er sædvanligvis titaniumskruer, som tandlægen under en mindre operation sætter fast i kæbeknoglen. Tandimplantat fungerer som en kunstig tandrod, som kan vokse fast i kæben og dermed bære én eller flere tænder. Under behandlingen opererer vi titaniumskruen ind i kæbeknoglen, og i løbet af nogle måneder vil implantatet vokse sammen med knoglen og derefter sidde fast. 

Implantatbehandling er en skånsom og ufarlig behandling med et meget forudsigeligt resultat ved kyndig behandling.

Solid erfaring med implantater

Vi passer på dig, og vi gør vores ypperste for, at du ikke skal føle ubehag ved at gå til tandlægen – så vælg en tandlæge med stor erfaring. På vores klinik har vi lavet implantatbehandlinger siden 1993, og vi indsætter årligt omkring 200 implantater, så vi tør godt kalde os eksperter på området – og den ekspertise vil vi gerne give dig glæde af til din implantatbehandling.

Ny patient hos Curaeos Virum

Vi byder altid nye patienter velkomne, som havde de været hos os i mange år. Som ny patient hos Curaeos Virum, skal du være vide, at vi vil tage dig og din tandsundhed alvorligt fra første besøg.

Vores mål er at lære dig at kende, ikke kun dine tænder og hvordan din journal ser ud. Sammen finder vi den ønskede og optimale behandling til dig og din økonomi.
Læs mere her