Tandlæge Virum

– velkommen til Curaeos Virum

Vi har fra d. 25.01.2021 skiftet navn fra Tandlægerne Virum Torv til Curaeos Virum.
Du vil stadig møde de samme mennesker i klinikken.
Vi er de samme. Vi har blot fået nyt navn.

Ny patient
Book tid online

Din lokale tandlæge, på Virum Torv

Velkommen til Curaeos Virum

Vi kan på vores klinik på Virum Torv 1, tilbyde dig alle former for behandling inden for tandpleje. Vi har haft klinikken i mange år og klinikken fremstår topmoderne i indretning og udstyr.

Få den bedst mulige oplevelse hos din tandlæge

For at sikre at du får en positiv oplevelse ved at bruge os som din tandlæge, har vi indrettet klinikken, så den er behagelig og hyggelig for tandplejen. Vi tilstræber, at du som patient skal føle dig velkommen, tryg og  godt tilpas under behandlingen. For os er det vigtigt, at du får den nødvendige og tilstrækkelige information og rådgivning  under din behandling.

Tandlæge lokalt i Virum

Klinikken ligger på Virum Torv 1, lige ved Virum Station. Der er gode muligheder for at parkere.

Ønsker du at booke en tid hos os? Du kan enten booke din tid online, eller du kan ringe til os på 4585 5774.

Lad os holde dine tænder sunde og raske

Det er vigtigt at få plejet sine tænder regelmæssigt. Vi vil gerne hjælpe dig med at holde dine tænder sunde og stærke hele livet. Det giver en god fornemmelse og selvtillid at kunne vise et flot smil, med egne tænder hele livet.

Implantater

Et tandimplantat består af en lille titaniumskrue, som erstatter roden af en manglende naturlig tand, hvorved det er en “kunstig tandrod“.

Tandprotese

En tandprotese er en erstatning for en eller flere naturlige tænder.
Tandproteser er en stor hjælp for mange mennesker.

Tandblegning

Blegning af tænderne udføres på patienter, der ønsker et hvidere smil.
Tandblegning kan udføres for at reducere misfarvninger og gulligheder, eller simpelt give patienter et hvidere, sundere smil.

Rodbehandling

En rodbehandling er en behandling, hvor vi fjerner tandnerve og bakterier fra tandens rodkanal.
En rodbehandling kan blive nødvendig i flere forskellige tilfælde.

Implantatbehandling hos Curaeos Virum

Går du med tankerne om at få lavet implantater?

Vi passer på dig, og vi gør vores ypperste for, at du ikke skal føle ubehag ved at gå til tandlægen – så vælg en tandlæge med stor erfaring. På vores klinik har vi erfaring med implantatbehandling siden 1993, og vi indsætter årligt omkring 200 implantater.

Moderne tandimplantater er sædvanligvis titan skruer, som tandlægen under en mindre operation sætter fast i kæbeknoglen. Tandimplantat fungerer som en kunstig tandrod, som kan bære en eller flere tænder. Det er en skånsom og ufarlig behandling med et meget forudsigeligt resultat ved kyndig behandling.

Ny patient hos Curaeos Virum

Vi byder altid nye patienter velkomne, som havde de været hos os i mange år. Som ny patient hos Curaeos Virum, skal du være vide, at vi vil tage dig og din tandsundhed alvorligt fra første besøg.

Vores mål er at lære dig at kende, ikke kun dine tænder og hvordan din journal ser ud. Sammen finder vi den ønskede og optimale behandling til dig og din økonomi.
Læs mere her