Curaeos Taastrup, din tandlæge på Taastrup Hovedgade

Mød vores team

Vores erfarne team, står klar til at hjælpe dig, hvad enten du skal til et regelmæssigt eftersyn eller har brug for et større behandlingsforløb.

Kinh Tran
Kinh TranTandlæge
Søren Schat-Holm
Søren Schat-HolmTandlæge
Salwa Al Hulo
Salwa Al HuloTandplejer
Muhamad Al-djaf
Muhamad Al-djafTandplejer
Zohia Ali
Zohia AliTeamleder
Imran Tokamk
Imran TokamkKlinikassistent
Ilknur Uymaz
Ilknur UymazKlinikassistent
Luljeta G. Namligji
Luljeta G. NamligjiKlinikassistent
Camilla Topp Lassen
Camilla Topp LassenKlinikassistentelev
Maryam Syed
Maryam SyedKlinikassistentelev

Om Curaeos Taastrup

Professionel behandling

Hos os får du kvalitet til en fair pris. Alle vores medarbejdere får løbende træning og efteruddannelse, så vi altid sikrer, at vi er klædt på med den nyeste viden inden for faget. I klinikken benytter vi moderne udstyr, hvilket er med til at sikre at alle patienter får den bedste, men også den mest smertefri behandling.

Vi benytter udelukkende materialer af højeste kvalitet. Det er med til at give dig det bedste slut-resultat.

Personlig relation

Tillid er altafgørende, når man arbejder med mennesker. Derfor vægter vi tillid og gode personlige relationer højt. Vi afsætter altid god tid til din behandling, uanset om det er en regelmæssig undersøgelse eller et større kirurgisk indgreb.

Vores tandlæger har særlig fokus på tandlægeskræk. Hvis du lider af tandlægeskræk, er det en god idé, at du fortæller os det, allerede når du bestiller en tid. Så vil vi afsætte ekstra tid og i det hele taget gøre noget ekstra for, at du føler dig godt tilpas under dit besøg.

Hos os er dit smil i højsædet. Vi sætter altid patienten i centrum, og vores tandlæger ved, hvor vigtigt det er at være ekstra omsorgsfuld, hvis patienten for eksempel lider af tandlægeskræk.

– Kinh Tran, klinikchef hos Curaeos Taastrup