Ny patient

Vi glæder os til at møde dig

Curaeos sikrer tryghed for dig og dine tænder. Vores tandlæger vil gøre deres bedste for at give dig den ideelle behandling – hver gang. Hvis du overvejer at skifte tandlæge, så kom og se klinikken. Vi er fleksible, har lange åbningstider og gode muligheder for akut tandlægehjælp.

Hos os er dit smil i højsædet. Vi sætter altid patienten i centrum, og vores tandlæger ved, hvor vigtigt det er at være ekstra omsorgsfuld, hvis patienten for eksempel lider af tandlægeskræk.

​Tandlægeklinik med tryg atmosfære

Personlig behandlingsplan

Det er essentielt, at din tandlæge lærer dig og dit tandsæt at kende. Derfor sætter vi altid god tid af til nye patienter. Vi lægger en langsigtet behandlingsplan, hvor vi også noterer, hvis du har særlige behov eller ønsker. Planen er med til at sikre, at du får de rette behandlinger i rette tid, så dine tænder kan holdes sunde og raske år efter år.

Professionel behandling til en fair pris

Vores topprioritet er at give dig en tryg og professionel behandling til en fair pris. Vi lytter til dine ønsker, og vi tilpasser behandlingen til dine behov.

Inden vi går i gang med et større behandlingsforløb kan vi udarbejde et prisoverslag, så du altid ved, hvilke udgifter, der er forbundet med behandlingen.

Som kæde opnår vi bedre indkøbsaftaler, end vi kunne have gjort som enkelt klinik, derfor kan vi garantere høj kvalitet til lave priser. Dette er til gavn for både dig og hver enkelt klinik.

Vi er medlem af Tandlægeforeningen, og du kan naturligvis få tilskud til behandlinger gennem din sygesikring.

Stor erfaring med tandlægeskræk

Vi passer altid på dig, og vi gør vores bedste for, at du ikke skal føle ubehag ved at gå til tandlægen. Vi har stor erfaring med at behandle patienter, der lider af tandlægeskræk, så du skal ikke være nervøs. Klinikken har moderne udstyr, hvilket betyder, at de allerfleste behandlinger kan laves fuldstændig smertefrit.

Hvis du lider af tandlægeskræk, er det en god idé, at du oplyser os om det, allerede når du bestiller en tid. Så vi kan sætte ekstra tid af og i det hele taget gøre noget ekstra for, at du føler dig godt tilpas i stolen.

Vi sætter pris på spørgsmål

Hos os er der ingen dumme spørgsmål. Det er vigtigt, at du som patient altid føler dig tryg og er velinformeret. Tøv derfor ikke med at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Book tid i dag

Book tid online

FAQ

Læs vores FAQ her