Akut tandlæge i Taastrup

Har du brug for en tandlæge akut, så ring til os straks. Uanset hvordan dine smerter er opstået, er det vigtigt, at du bliver behandlet hurtigst muligt, så skaden ikke bliver værre.

Hvis du har brug for tandlægehjælp akut indenfor vores åbningstid, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at du får en tid hos første ledige tandlæge. Vi har desuden udvidede åbningstider, som giver mulighed for behandling i for eksempel weekenden.

Vi ved alle, hvor slem tandpine og tandsmerter opleves – og det kan være et resultat af mange ting, men sikkert er det, at jo hurtigere det bliver behandlet, desto bedre bliver resultatet og jo hurtigere bliver du smertefri.

Uden for åbningstiden

Hvis du har behov for akut tandlægehjælp udenfor vores åbningstid, må vi henvise dig til Tandlægevagten.

Der kan ikke bestilles tid. Vær opmærksom på, at behandlingen betales kontant. Du kan se prislisten her. Husk det gule sygesikringskort, så du kan få refusion.

Tandlægevagten, Oslo Plads 14, 2100 København Ø
Telefon: 3538 0251www.tandlægevagten.dk

Tandlægevagten har åbent :
Hverdage mellem kl. 20-21.30.

Lørdag, søndag og helligdage mellem kl. 10-12 og kl. 20-21.30.

Yderligere oplysninger kan du få på tandlægevagtens egen hjemmeside

Tandskadevagten 1813.

Tandskadevagten skal kun bruges ved større akutte behandlingskrævende tandskader, og blødninger efter operationer i mundhulen. Tandskadevagten har åbent hele døgnet.

De mest almindelige årsager til akut behandling

Knækket tand

Det er vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt, uanset om det blot er en lille flig, der er slået af, eller om hele tandens krone er knækket.

En tand kan knække eller flække på flere måder, og behandlingen afhænger af, hvad der er sket og hvor alvorlig skaden er.

Kraftig tandpine

Tandpine er altid ubehageligt. Du kan holde smerten nede med almindelig smertestillende medicin. Nogle oplever, at tandpinen aftager, uden at årsagen er behandlet, men det er vigtigt, at du stadig får dit tandsæt tilset af en tandlæge. Det kan forværre problemet, hvis du ikke får behandling.

Hvis du oplever tandpine, skal du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan finde årsagen og give dig den nødvendige behandling.

Infektion

Du kan indimellem lindre smerte, som er opstået på grund af infektion, ved at skylle med klorhexidin. Vi anbefaler, at du altid søger tandlæge, såfremt der er opstået en infektion i din mund. På den måde er vi sikre på, at problemet ikke forværres, og du får den rette behandling.

Ulykke

Hvis du har været ude for en ulykke, så kontakt os med det samme. Du kan risikere, at skaden bliver værre, hvis du venter.

Hvis en eller flere tænder er slået helt eller delvist ud, skal du gemme tanden eller tandstykket. Du skal desuden sørge for at opbevare tanden eller tandstykket rent og fugtigt. Opbevar det eksempelvis i et glas mælk eller vand. Sørg for at holde munden ren og skyl grundigt med vand.

Har du ondt?

– Ring til os med det samme!

Åbningstider

Mandag 08:00 – 17:00
Tirsdag 08:00 – 17:00
Onsdag 08:00 – 17:00
Torsdag 08:00 – 16:00
Fredag 08:00 – 15:00