Tandlæge Taastrup

– velkommen til Curaeos Taastrup

Vi har fra d. 30.06.2021 skiftet navn fra Dentin Clinic til Curaeos Taastrup.
Du vil stadig møde de samme mennesker i klinikken.
Vi er de samme. Vi har blot fået nyt navn.

Tryk her for Kronprinsessegade klinikken

Ny patient
Book tid online

Din lokale tandlæge på Taastrup Hovedgade

Velkommen til Curaeos Taastrup

Hos Curaeos Taastrup står vi klar til at hjælpe dig med din næste tandbehandling, uanset om du har brug for et eftersyn eller et større behandlingsforløb.

Vores team af dygtige tandlæger tilbyder alle former for tandlægebehandlinger, og vi gør altid vores bedste for, at alle patienter går fra klinikken med et smil.

Topmoderne klinik

Det er vigtigt for os, at vores patienter får den bedste behandling hver gang, de går til tandlægen. Derfor benytter vi moderne udstyr, som sikrer, at du får den bedste og mest smertefri behandling.

Vi har indrettet vores flotte klinik behageligt, så du kan føle dig godt tilpas, hver gang du besøger tandlægen. Vi tror nemlig på, at trygge rammer er med til at give dig en bedre oplevelse.

Patienten i centrum

Når du vælger os som tandlæge, kan du være sikker på, at det er dig, der er i centrum. Vi ved, at der aldrig er to tandsæt, som er ens. Derfor tilbyder vi altid en behandling, der er tilpasset din specifikke situation.

Første gang, du har tid i klinikken, udformer vi en behandlingsplan baseret på dine individuelle ønsker og behov. På den måde får du altid den rette behandling i rette tid.

Book en tid til tandlæge i Taastrup

Vil du gerne booke en tid hos os, eller har du spørgsmål til priser eller behandlinger? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan enten booke din tid online, eller du kan ringe til os på telefon 3393 4181.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores tandklinik med et stort smil.

Implantater

Et tandimplantat består af en lille titaniumskrue, som erstatter roden af en manglende naturlig tand, hvorved det er en “kunstig tandrod“.

Tandprotese

En tandprotese er en erstatning for en eller flere naturlige tænder.
Tandproteser er en stor hjælp for mange mennesker.

Tandblegning

Blegning af tænderne udføres på patienter, der ønsker et hvidere smil.
Tandblegning kan udføres for at reducere misfarvninger og gulligheder, eller simpelt give patienter et hvidere, sundere smil.

Rodbehandling

En rodbehandling er en behandling, hvor vi fjerner tandnerve og bakterier fra tandens rodkanal.
En rodbehandling kan blive nødvendig i flere forskellige tilfælde.

Tandlæge centralt i Taastrup

Hos Curaeos Taastrup vil vi gerne gøre det så nemt som muligt for dig at komme til tandlægen. Vi ved, at hverdagen er travl, og det er sjældent en tur til tandlægen, der trækker mest. Slet ikke, hvis det bliver for besværligt. Det kommer dog til at gå ud over dine tænder, hvis du ikke får prioriteret dine tandlægebesøg.

Derfor finder du Curaeos Taastrup centralt placeret på Taastrup Hovedgade 96, så klinikken er nem at komme til. Hvis du ankommer med offentlig transport, er nærmeste togstation og busstoppested blot fem minutters gang fra klinikken. Hvis du ankommer med bil, er der gratis parkeringsmuligheder i gåafstand fra klinikken.

Gangbesværede kan uden problemer komme i klinikken, da den er placeret i stueetagen. Vi har desuden en rampe til kørestolsbrugere.

Ny patient hos Curaeos Taastrup

Vores tandlæger vil gøre deres bedste for at give dig den ideelle behandling – hver gang. Hvis du overvejer at skifte tandlæge, så kom og se klinikken. Vi er fleksible, har lange åbningstider og gode muligheder for akut tandlægehjælp.

Hos os er dit smil i højsædet, og vi sætter altid patienten i centrum.

Læs mere her