Tandlæge Taastrup

– velkommen til Curaeos Taastrup

Vi har fra d. 30.06.2021 skiftet navn fra Dentin Clinic til Curaeos Taastrup.
Du vil stadig møde de samme mennesker i klinikken.
Vi er de samme. Vi har blot fået nyt navn.

Tryk her for Kronprinsessegade klinikken

Ny patient
Book tid online

Din lokale tandlæge, på Taastrup Hovedgade

Velkommen til Curaeos Taastrup

Vi står klar til at hjælpe, hvad enten du har brug for et eftersyn eller et større behandlingsforløb.

Vi tilbyder alle former for tandlægebehandling og har et team af dygtige tandlæger, der altid gør deres bedste for, at alle patienter går fra klinikken med et smil.

Topmoderne klinik

I vores tandlægeklinik i Taastrup bruger vi moderne udstyr. Det er med til at sikre, at du får den bedste og mest smertefri behandling.
Vi har indrettet vores flotte klinik behageligt, så du føler dig godt tilpas, hver gang du besøger tandlægen.

Patienten i centrum

Hos os, kan du være sikker på, at det er dig, der er i centrum. To tandsæt er aldrig ens. Derfor tilbyder vi altid en behandling, der er tilpasset din specifikke situation.

Første gang, du har tid i klinikken, udformer vi en behandlingsplan baseret på dine individuelle ønsker og behov. På den måde får du altid den rette behandling i rette tid.

Et trygt valg

Curaeos er et trygt valg for dig og dine tænder. For os er det essentielt, at alle patienter får den rette behandling og omsorg. Vores tandlæger ved, hvor vigtigt det er at yde ekstra omsorg til patienter, der eksempelvis lider af tandlægeskræk.

Implantater

Et tandimplantat består af en lille titaniumskrue, som erstatter roden af en manglende naturlig tand, hvorved det er en “kunstig tandrod“.

Tandprotese

En tandprotese er en erstatning for en eller flere naturlige tænder.
Tandproteser er en stor hjælp for mange mennesker.

Tandblegning

Blegning af tænderne udføres på patienter, der ønsker et hvidere smil.
Tandblegning kan udføres for at reducere misfarvninger og gulligheder, eller simpelt give patienter et hvidere, sundere smil.

Rodbehandling

En rodbehandling er en behandling, hvor vi fjerner tandnerve og bakterier fra tandens rodkanal.
En rodbehandling kan blive nødvendig i flere forskellige tilfælde.

Centralt i Taastrup

Du finder Curaeos Taastrup centralt placeret på Taastrup Hovedgade 96. Hvis du ankommer med offentlig transport er nærmeste togstation og busstoppested blot fem minutters gang fra klinikken. Hvis du ankommer med bil, er der gratis parkeringsmuligheder i gåafstand fra klinikken.

Gangbesværede kan uden problemer komme i klinikken, da den er placeret i stueetagen. Vi har desuden en rampe til kørestolsbrugere.

Ny patient hos Curaeos Taastrup

Curaeos sikrer tryghed for dig og dine tænder. Vores tandlæger vil gøre deres bedste for at give dig den ideelle behandling – hver gang. Hvis du overvejer at skifte tandlæge, så kom og se klinikken. Vi er fleksible, har lange åbningstider og gode muligheder for akut tandlægehjælp.

Hos os er dit smil i højsædet. Vi sætter altid patienten i centrum, og vores tandlæger ved, hvor vigtigt det er at være ekstra omsorgsfuld, hvis patienten for eksempel lider af tandlægeskræk.

Læs mere her