Carsten Blok
Carsten BlokTandlæge
Tandlæge Carsten Blok er stifter og klinikledende tandlæge. Carsten har mere end 30 års erfaring som praktiserende tandlæge.

Carstens behandlingsfilosofi er meget simpel. Man skal levere de mest kvalitetsoptimale resultater ved helhedsorienteret behandlinger, baseret på gensidig dialog og forståelse.

Carsten fokuserer meget på patientens behov og forventninger, og opnår optimale resultater gennem gensidig dialog og forståelse. Det har medført et stort antal tilfredse patienter gennem mange år, hvor mange har fået optimeret deres smil gennem bevarende kosmetisk tandbehandling. Det sker primært ved at fokusere på helheden ved anvendelse af porcelænsfacader, plastbonding, tandblegning samt anvendelsen af de nyeste teknikker inden for genopbyggende og bevarende tandbehandling.

Som pioner inden for tandlægefaget, har Carsten afholdt adskillige kurser for andre tandlæger i Dansk Tandlægeforenings regi, samt flere udenlandske kurser bl.a. i Mellemøsten, Italien og øvrige lande i Skandinavien. Ved at dele sin filosofi, erfaring og ekspertise med andre tandlæger, opnår man den tilfredshed der gør det sjovt for både patient og behandler. Carsten har siden 1989 efteruddannet sig indenfor implantatbehandling, og arrangerer derfor klinisk operationskurser på klinikken for andre kollegaer. Carsten er desuden også medlem af DSOI (Dansk Selskab for Oral Implantologi).

Senest har Carsten introduceret NTI til behandling af hovedpine, da han har været særdeles aktiv indenfor problematikken omkring spændingshovedpine. Derudover er Carsten aktiv som kursusholder til vor tids store samtaleemne – CEREC den digitale tandpleje – der ved hjælp af computerteknologi gør tandlæger i stand til at lave kroner på samme besøg.

Carsten har skrevet en række fagartikler til Tandlægebladet, og var medforfatter på et særnummer omkring glasionomer cementer. Derudover er Carsten stifter og medlem af Scandinavian Academy of Esthetic Dentistry (SAED), samt aktivt medlem af flere internationale foreninger, som fx American Academy of Cosmetic Dentistry (AACD) og European Society of Esthetich Dentistry (ESED). De to foreninger er sammenslutninger som er dedikeret til avanceret efteruddannelse, motivation og stimulering af dental professionalisme.
Du kan bestille en tid hos Carsten online her eller benytte vores kontaktformular.

Hvis du vil vide mere er du mere end velkommen til at skrive direkte til Carsten med eventuelle spørgsmål og ønsker.

Tilbage til om klinikken