Curaeos Palægade i København K

Mød vores team

Det er vigtigt for os at sikre personlig og social udvikling af vores personale, så vi også er en garanti for professionelle, empatiske og ærlige patientoplevelser.

Carsten Blok
Carsten BlokTandlæge
Tandlæge Carsten Blok er stifter og klinikledende tandlæge. Carsten har mere end 30 års erfaring som praktiserende tandlæge.

Læs mere om Carsten

Mette Flensborg
Mette FlensborgTandlæge
Simone Petersen
Simone PetersenTandlæge
Jinnie Røntved
Jinnie RøntvedTandplejer
Vores tandplejer, Jinnie Røntved, har en meget vigtig rolle omkring din tandsundhed.

Vi mener, at forebyggelse er bedre end helbredelse, og vi anbefaler derfor regelmæssige besøg hos vores topkompetente tandplejer.

Aneta Petkowska
Aneta PetkowskaKlinikassistent
Aneta er uddannet klinikassistent hos os. Vi havde den store fornøjelse at tage Aneta ind som elev, der efter endt uddannelse fortsatte hos klinikken.

Aneta har en empatisk forståelse og et nænsomt væsen, når hun assisterer dig og tandlægen under behandling.

Anna Hammer
Anna HammerKlinikassistent
Tijana Rakovic
Tijana RakovicKlinikassistentelev
Tina Blok
Tina BlokTeamleder
Tina er vores teamleder, og vil typisk være den første du møder som patient på klinikken.

Tina har en helt utrolig serviceindstilling og evne til at sætte patienten i fokus. Hun er derfor kendt og respekteret for at gøre det rart at komme til tandlægen. Det gør Tina til yderst vellidt af klinikkens mange patienter.

Nanna Kimmie Lindahl
Nanna Kimmie LindahlKlinikassistent
Michella Soelberg Kragerup
Michella Soelberg KragerupKlinikassistent

Vores mission

Vi skal konstant være forgangsklinik for den nyeste teknologi, de mest moderne behandlingsmetoder og de bedste patientrelationer. Vi vil være vores patienters foretrukne vej til optimal tandbehandling og ekstraordinær patientservice.

Det forpligter os naturligvis til at levere langtidsholdbare og kvalificerede behandlingsløsninger. Og det forpligter os til at yde en ærlig service og professionel vejledning til alle vores patienter – hver gang.

Vi har store ambitioner om tandbehandling og patientservice, som stiller krav til konstant efteruddannelse. Efteruddannelse sikre at vi kan tilbyde den nyeste og førende viden, moderne teknologier og mest behandlingsvenlige metoder til alle vores patienter.

Derudover er det vigtigt at sikre personlig og social udvikling af vores personale, så vi også er en garanti for professionelle, empatiske og ærlige patientoplevelser.

For det handler om at medtage respekt og forståelse for vores patienters tid, behov og eventuelle tandlægeskræk, når vi inddrager dem i behandlingsforløbet.

Vi vil kort sagt være vejen til vores patienters optimale tandsundhed. Det tager vi med, når vi guider vores patienter igennem alle faser af tandbehandlingen, og når vi behandler vores patienter – også som mennesker.

Vi skal med andre ord konstant levere mere end man nogensinde ville forvente.

– Carsten Blok, klinikchef og tandlæge hos Curaoes Palægade