Ny patient

Du er i trygge hænder hos Curaeos tandlægerne

Vi byder altid nye patienter velkomne, som havde de været hos os i mange år. Som ny patient hos Curaeos Palægade skal du vide, at vi vil tage dig og din tandsundhed alvorligt fra første besøg.

Vores tandlæger behandler dig med empati, troværdighed og faglig stolthed, der aldrig bliver kompromitteret.

For hele personalet på Palæklinikken fokuserer på én ting; at give dig den bedste service, behandling og faglig ekspertise.

Har du spørgsmål, så besøg vores FAQ, hvor vi besvarer de mest hyppige spørgsmål.

Ved første besøg – hvad skal der så ske?

Vil du have et indblik i dit første besøg hos Curaeos Palægade, kan du læse vores forløbsbeskrivelse som ny patient her.

Ved første besøg danner vi et overblik over, hvem du er, hvad du ønsker, dine forventninger og din aktuelle tandstatus. Hvis det er nødvendigt, tager vi røntgenbilleder, såfremt der er mistanke om skjulte problemer, eller hvis det er lang tid siden, du er blevet røntgenundersøgt.

Vi bruger et lille blyantslignende kamera i din mund for at kunne vise eventuelle problemer direkte på skærmen. Sådan inddrager vi dig allerede fra begyndelsen.

Husk endelig at stille alle de spørgsmål, du måtte have. Der findes ingen dumme spørgsmål, og vi er til for det samme, så du kan føle dig tryg i alle situationer.

Hvad skal jeg vide, inden jeg begynder hos jer?

  • Hvis du har særlige behov f.eks. tandlægeskræk, så fortæl det til os inden. Vi vil utrolig gerne hjælpe dig på alle måder vi kan, og hvis vi er forberedt, vil kan vi gøre noget ekstra for at gøre dit besøg behageligt.
  • Husk dit sygesikringskort.
  • Afbud skal senest ske 24 timer før din behandling.
  • Der er altid kontant afregning ved slutningen af behandlingen.
  • Vi modtager Dankort og fleste andre gængse korttyper.
  • Ved forestående større behandling indbetales der, ved første besøg, et mindre depositum. Dette beløb modregnes naturligvis i behandlingens pris.

Vi glæder os rigtig meget til at tage imod dig og byde dig velkommen til den bedst tænkelige tandlægeoplevelse.

Book tid i dag

Book tid online

FAQ

Læs vores FAQ her