Akut tandlæge København

Vi sikrer dig altid en tid i vores almindelige åbningstid

Du må endelig kontakte os hurtigt, så du kan komme af med dine akutte tandsmerter.

Vores søde Front-Office personale vil altid finde dig en akut tid i vores normale åbningstid og husk også at vi har muligheder på udvalgte lørdage mellem 8-12:30.

Vi ved alle, hvor slem tandpine og tandsmerter opleves – og det kan være et resultat af mange ting, men sikkert er det, at jo hurtigere det bliver behandlet, desto bedre bliver resultatet og jo hurtigere bliver du smertefri.

Inden for åbningstiden

Har du brug for en akut tid inden for vores normale åbningstider, er det selvsagt, at vi vil gøre alt, hvad der er muligt for at finde dig en tid hos den første ledige behandler.
Du skal altid ringe så tidligt du kan på tlf. 3315 8855, desto større chance har vi, for at hjælpe dig af med tandpinen.

Vores unikke IP-telefoni gør, at vi også kan fanges på udvalgte lørdage i måneden, og det vil gøre dit tandlægebesøg billigere i forhold til at opsøge tandlægevagten. Vi opkræver aldrig ekstra vagtgebyr, når du bestiller en akut tandlægetid på vores klinik her i København.

Uden for åbningstiden

Vi vil altid gerne sikre dig en akut tandlægetid, som en del af vores særlige service og garanti på alle vores åbningsdage.

På helligdage, søndage samt efter lukketid, henviser vi til Københavns Tandlægeforenings Tandlægevagt, som ligger ved Metroen tæt på Østerport Station:

Tandlægevagten, Oslo Plads 14, 2100 København Ø
Telefon: 3538 0251 – www.tandlægevagten.dk

Ring til os nu, så vi kan hjælpe dig af med dine tandproblemer.

Har du et akut problem, så finder vi altid en tid til dig indenfor den normale åbningstid. Vær opmærksom på, at vi også har muligheder for behandling om lørdagen, så er problemet opstået fredag aften, så ring til os på 3315 8855 for at lægge en besked.

Har du ondt?

– Ring til os med det samme!

Åbningstider

Mandag 08:30 – 15:30
Tirsdag 08:00 – 16:00
Onsdag 08:30 – 18:00
Torsdag 08:00 – 16:00
Fredag 08:00 – 14:30
Lørdag Efter aftale