Tandlæge København K

– velkommen til Curaeos Palægade

Vi har fra d. 25.01.2021 skiftet navn fra Palæklinikken til Curaeos Palægade.
Du vil stadig møde de samme mennesker i klinikken.
Vi er de samme. Vi har blot fået nyt navn.

Ny patient
Book tid online

Din lokale tandlæge på Palægade i hjertet af København K

Velkommen til Curaeos Palægade

Vi er en moderne tandklinik med et team af dygtige og professionelle behandlere. Vores klinik ligger centralt i København, kun 350 meter fra Kgs. Nytorv metro, så det er let at komme til for dig, der er afhængig af offentlig transport. 

Du kender os måske bedst som Palæklinikken, men ved årsskiftet skiftede vi navn til Curaeos Palægade. Vores tandlægeklinik ligger dog stadig i hjertet af København K, og det er de samme ansigter, du bliver mødt af i klinikken. Så for dig er det hele, som det plejer – vi har bare fået nyt navn. 

Vi håndterer alle former for behandlinger

Som patient hos Curaeos vil du møde tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som har de fornødne kompetencer og den rette viden til at udføre de mere komplicerede og krævende behandlinger. Vi tager hånd om din tandbehandling, uanset om du skal have lavet en tandrensning, en tandprotese eller en rodbehandling. 

Kontakt os gerne for et uforpligtende overslag på de større arbejder.

Høj faglig viden og moderne udstyr

Hos Curaeos Palægade sætter vi en ære i at være foregangsklinik for den nyeste teknologi, de mest moderne behandlingsmetoder og de bedste patientrelationer. Vi vil være vores patienters foretrukne vej til optimal tandbehandling og ekstraordinær patientservice, og det er et mål, vi sørger for at arbejde imod hver dag, når vi træder ind i klinikken.

Smertefri behandling og nul tandlægeskræk

Vi sørger for, at din behandling altid foregår smertefrit. Som patient hos os, skal du føle dig tilpas og velinformeret – både før, under og efter behandlingen.

Har du tidligere haft dårlige oplevelser, som måske har resulteret i decideret tandlægeskræk, kan du trygt henvende dig til os. Vi tager hånd om din tandlægeskræk og tager dig sikkert igennem behandlingen. 

Læs mere om vores håndtering af tandlægeskræk.

Bestil tid hos din tandlæge i København K

Ønsker du at booke en tid hos os? Du kan enten booke din tid online, eller du kan ringe til os på 33 15 88 55. Vi yder også akut tandlægehjælp i København.

Implantater

Et tandimplantat består af en lille titaniumskrue, som erstatter roden af en manglende naturlig tand, hvorved det er en “kunstig tandrod“.

Tandprotese

En tandprotese er en erstatning for en eller flere naturlige tænder.
Tandproteser er en stor hjælp for mange mennesker.

Tandblegning

Blegning af tænderne udføres på patienter, der ønsker et hvidere smil.
Tandblegning kan udføres for at reducere misfarvninger og gulligheder, eller simpelt give patienter et hvidere, sundere smil.

Rodbehandling

En rodbehandling er en behandling, hvor vi fjerner tandnerve og bakterier fra tandens rodkanal.
En rodbehandling kan blive nødvendig i flere forskellige tilfælde.

Tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk?

Tandlægeskræk er en meget normal lidelse, som kan ramme mennesker i alle aldre. Faktisk oplever op mod 40 procent af danskerne en form for ubehag i tiden op til, at de skal til tandlægen. Det er ikke alle, der selv ved, hvad der udløser ubehaget for dem, imens andre er helt klar over, hvad det er, de frygter. Det kan f.eks. være tanken om, hvilke skavanker tandlægen muligvis finder i munden. 

Tandlægeskrækken kan for nogen udløse en ond cirkel, hvor skrækken for det ukendte kan få dem til at udeblive fra tandlægen i en længere periode. Vi ser også sommetider, at patienter med tandlægeskræk ubevidst undgår den daglige pleje af tænderne for at undgå at blive mindet om, at det kan være på tide at opsøge en tandlæge. Desværre gør disse ubevidste handlinger kun problemet værre, og der ses derfor ofte en sammenhæng mellem tandlægeskræk og dårlig tandhygiejne.

Overvind din tandlægeskræk med os 

Mange mennesker skammer sig over deres tandlægeskræk, men det er der ingen grund til. Det er nemlig helt normalt. Vi møder ofte patienter med tandlægeskræk i højere eller mindre grad, og vi ved, at det kan være en svær kamp at overvinde tandlægeskrækken. Derfor vil vi gerne gøre vores allerbedste for at vinde den kamp sammen med dig. Vi lover at gøre vores bedste for, at du får en nemmere og bedre tandlægeoplevelse i fremtiden. Vi ved, at det kan være et svært og stort skridt at kontakte os, men vi står klar til at hjælpe dig. 

Hvis du lider af tandlægeskræk, anbefaler vi, at du oplyser os om det allerede, når du bestiller en tid. Hvis du gør det, kan vi sætte ekstra tid af og i det hele taget gøre noget ekstra for, at du skal føle dig tilpas, når du møder op hos os. Vi er klar over, at mange med tandlægeskræk har undgået tandlægebesøg i en længere årrække – og det bebrejder vi dig ikke for. Vi møder dig med forståelse og anerkender dig for at tage det store skridt, som det kræver at passe godt på dine tænder i mange år fremover.

Læs mere om tandlægeskræk her

Vi vil gå langt for, at du får den bedst mulige oplevelse hos os.
Er du klar til at kontakte os, så ring på 33 15 88 55.

Ny patient hos Curaeos Palægade

Vi byder altid nye patienter velkomne, som havde de været hos os i mange år. Som ny patient hos os skal du være vide, at vi vil tage dig og din tandsundhed alvorligt fra første besøg.

For hele personalet hos Curaeos Palægade fokuserer på én ting – at give dig den form for service, behandling og faglig ekspertise, der er uden sidestykke.

Læs mere her