Tandlæge København K

– velkommen til Curaeos Palægade

Vi har fra d. 25.01.2021 skiftet navn fra Palæklinikken til Curaeos Palægade.
Du vil stadig møde de samme mennesker i klinikken.
Vi er de samme. Vi har blot fået nyt navn.

Ny patient
Book tid online

Din lokale tandlæge, i hjertet af København K

Velkommen til Curaeos Palægade

Vi er en moderne tandklinik med et team af dygtige behandlere. Klinikken ligger centralt i København, kun 350 meter fra Kgs. Nytorv metro.

Bestil tid hos din tandlæge i København

Ønsker du at booke en tid hos os? Du kan enten booke din tid online, eller du kan ringe til os på 33 15 88 55. Vi yder også akut tandlægehjælp.

Høj faglig viden & moderne udstyr

Vi vil konstant være forgangsklinik for den nyeste teknologi, de mest moderne behandlingsmetoder og de bedste patientrelationer. Vi vil være vores patienters foretrukne vej til optimal tandbehandling og ekstraordinær patientservice.

Vi håndterer alle former for behandlinger

Som patient hos Curaeos vil du møde tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som har de fornødne kompetencer og erfaring til også at udføre de mere komplicerede og krævende behandlinger.

Kontakt os gerne for et uforpligtende overslag på de større arbejder.

Smertefri behandling & nul tandlægeskræk

Vi sørger for, at din behandling altid foregår smertefrit. Som patient hos os, skal du føle dig tilpas og velinformeret igennem hele behandlingen.

Har du tidligere haft dårlige oplevelser og tandlægeskræk kan du således trygt henvende dig til os. Læs mere om vores håndtering af tandlægeskræk

Implantater

Et tandimplantat består af en lille titaniumskrue, som erstatter roden af en manglende naturlig tand, hvorved det er en “kunstig tandrod“.

Tandprotese

En tandprotese er en erstatning for en eller flere naturlige tænder.
Tandproteser er en stor hjælp for mange mennesker.

Tandblegning

Blegning af tænderne udføres på patienter, der ønsker et hvidere smil.
Tandblegning kan udføres for at reducere misfarvninger og gulligheder, eller simpelt give patienter et hvidere, sundere smil.

Rodbehandling

En rodbehandling er en behandling, hvor vi fjerner tandnerve og bakterier fra tandens rodkanal.
En rodbehandling kan blive nødvendig i flere forskellige tilfælde.

Tandlægeskræk

Har du tandlægeskræk?

Vi passer på dig, og vi gør vores ypperste for, at du ikke skal føle ubehag ved at gå til tandlægen. Men tandlægeskræk er helt normalt og rammer mennesker i alle aldre. Faktisk oplever op mod 40 procent af danskerne en form for ubehag i tiden op til, at de skal til tandlægen. Det er ikke alle, der ved, hvad der udløser ubehaget, men for andre kan det være tanken om, hvilke skavanker tandlægen muligvis finder i munden.

Tandlægeskrækken kan for nogle udløse en ond cirkel, hvor skrækken for det ukendte kan få dem til at udeblive fra tandlægen i en lang periode. Det ses også, at patienter med tandlægeskræk ubevidst undgår den daglige pleje af tænderne for at undgå at blive mindet om, at det kunne være på tide at opsøge en tandlæge. Men disse ubevidste handlinger gør kun problemet værre. Der ses altså ofte en sammenhæng mellem tandlægeskræk og dårlig tandhygiejne.

Overvind din tandlægeskræk med os

Mange skammer sig over deres tandlægeskræk, men det er der ingen grund til, for det er helt normalt. Vi møder ofte patienter med tandlægeskræk. Vi ved, det kan være en svær kamp at overvinde tandlægeskrækken, men vi vil gøre vores allerbedste for at vinde den kamp sammen med dig. Vi lover dig at gøre vores bedste for, at du får en nemmere og bedre tandlægeoplevelse i fremtiden. Vi ved, det kan være et svært og stort skridt at kontakte os, men vi står klar til at hjælpe dig.

Hvis du lider af tandlægeskræk, anbefaler vi, at du oplyser os om det, allerede når du bestiller en tid, så vi kan sætte ekstra tid af og i det hele taget gøre noget ekstra for, at du skal føle dig tilpas, når du møder op hos os. Vi er klar over at mange med tandlægeskræk har undgået tandlægebesøg i en længere årrække – og det bebrejder vi dig ikke for. Vi anerkender dig for at tage det store skridt.

Læs mere om tandlægeskræk her

Vi vil gå langt for, at du får den bedst mulige oplevelse hos os.
Er du klar til at kontakte os, så ring på 33 15 88 55.

Ny patient hos Curaeos Palægade

Vi byder altid nye patienter velkomne, som havde de været hos os i mange år. Som ny patient hos os skal du være vide, at vi vil tage dig og din tandsundhed alvorligt fra første besøg.

For hele personalet hos Curaeos Palægade fokuserer på én ting – at give dig den form for service, behandling og faglig ekspertise, der er uden sidestykke.

Læs mere her