Om Curaeos

Internationale fordele – lokal forankring

Curaeos er en international kæde med 210 tandlægeklinikker fordelt over Danmark, Holland, Belgien, Tyskland og Italien. Curaeos navnet garanterer dig som patient, at klinikken arbejder efter de højeste kvalitetsstandarder, med de bedste materialer samt den nyeste teknologi. Alle medarbejdere i Curaeos bliver løbende trænet og efteruddannet, så de kan tilbyde dig den allerbedste behandling.

Mundbind

Lokal forankring

Selv om vi er en del af en stor international familie, fastholder vi den lokale forankring. Vi ved godt, at for dig som patient er din relation til din tandlæge eller tandplejer det allervigtigste for dig.

Løbende udvikling

Tandlægefaget i dag et højt specialiseret og teknologisk avanceret fag, hvor udviklingen går utroligt stærkt. Det kræver løbende investeringer. At være en del af Curaeos betyder, at vi kan følge med, og tilbyde dig som patient, tandbehandlinger ved brug af de nyeste teknologier, herunder nye digitale løsninger.

Bedste behandling

En ting er teknologi, en anden er vores tandlægers og tandplejeres kompetencer. Curaeos driver derfor også sit eget uddannelsescenter kaldet Curaeos Academy, hvor de bedste internationale undervisere træner vores medarbejdere.

Som er patient er du således sikret den allerbedste behandling. En tryg, professionel, smertefri oplevelse – ved brug af de nyeste teknologier og den nyeste viden.

Kontakt os og hør mere

Curaeos Academy

Vi vil til enhver tid tilbyde patienterne den bedste tandpleje. Derfor er konstant uddannelse og udvikling essentielt. Curaeos har derfor siden 2012 haft sit eget uddannelsesakademi: Curaeos Academy. Her får vores medarbejdere mulighed for lære og udvikle sig til gavn for både den individuelle medarbejder, patienter og Curaeos som kæde.

Vi holder løbende konferencer samt en årlig kongres, hvor alle medarbejdere fra tandlæger til administrativt personale indbydes. Vi har fokus på et højt fagligt niveau, og vi er stolte af altid at have anerkendte nationale og internationale foredragsholdere på programmet.

Curaeos Academy tilbyder blandt andet:

  • Forelæsninger og oplæringer afholdt af tandpleje-professionelle
  • Vidensudveksling i faggrupper
  • Introduktionsdage for nye medarbejdere

Kongres

Alle medarbejdere inviteres hvert år til en kongres organiseret af Curaeos Academy. Hvert år kreeres der et inspirerende, aktuelt og lærerigt program spækket med spændende oplæg fra både nationale og internationale talere. Derudover vil der være rig mulighed for at erfaringsudveksle og sparre med leverandører og kollegaer på expo-markedet.

Sådan opstod Curaeos

I 2010 startede en række hollandske tandlæger DentConnect, som i dag har skiftet navn til Curaeos. Tandlægerne så en fordel i at have det fulde fokus på patienten og overlade de administrative byrder til andre specialister.

Det er netop balancen mellem klinisk ekspertise og kommerciel indsigt, der gør Curaeos til den hurtigtvoksende succes, det er i dag.

Curaeos har 210 tandlægeklinikker fordelt over Danmark, Holland, Belgien, Tyskland og Italien.

Ønsker du kontakt til en klinik – klik her

Kontant vores hovedkontor herunder

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til os. Så skriv en besked til os, så besvarer vi dine spørgsmål hurtigst muligt.