Curaeos Kronprinsessegade, din tandlæge i København

Mød vores team

Vores dygtige team, står altid klar til at hjælpe dig. Vi behandler hver patient individuelt og tager altid hensyn til dine behov og ønsker.

Søren Schat-Holm
Søren Schat-HolmTandlæge
Karina Diba El-Sayed
Karina Diba El-SayedTandlæge
Peter Bødker-Petersen
Peter Bødker-PetersenTandlæge
Philipp Kollmann
Philipp KollmannTandlæge
Lasse Zurbrügg
Lasse ZurbrüggTandlæge
Lars Nygaard
Lars NygaardTandlæge
Alexander Struve Bastian
Alexander Struve BastianTandplejer
Tabindah Munawar
Tabindah MunawarTandplejer
Janni Brøndum
Janni BrøndumTeamleder
Teuta Gjinovci
Teuta GjinovciKlinikassistent
Natalia Majkowska
Natalia MajkowskaKlinikassistent
Ewelina Baron-Jackowska
Ewelina Baron-JackowskaKlinikassistent
Sana Farooq
Sana FarooqKlinikassistent
Jennifer Alvarez
Jennifer AlvarezKlinikassistent
Maria Jørgensen
Maria JørgensenKlinikassistentelev

Om Curaeos Kronprinsessegade

Professionel behandling

Hos os er du sikret høj kvalitet til en fair pris. Som en del af Curaeos får alle medarbejdere løbende træning og efteruddannelse, så vi altid er klædt på med den nyeste viden inden for faget.

Vi benytter moderne udstyr og behandlingsmetoder, hvilket er med til at sikre, at du som patient får den bedste, men også den mest smertefri behandling. Vi benytter naturligvis materialer af højeste kvalitet. Det er med til at sikre, at du får det bedste resultat.

Personlig relation

For os er tillid og gode relationer essentielt. Vi afsætter altid god tid til din behandling, uanset om det er et regelmæssigt eftersyn eller et større kirurgisk indgreb.

Vores tandlæger har stor erfaring med tandlægeskræk, og du skal derfor ikke være hverken nervøs eller flov, hvis du døjer med tandlægeskræk. Vi vil gøre vores allerbedste for, at du føler dig tryg både før, under og efter dit tandlægebesøg.

Vi anbefaler, at du fortæller os om din bekymring, allerede når du bestiller en tid. Så vil vi afsætte ekstra tid og i det hele taget gøre noget ekstra for, at du føler dig godt tilpas under dit besøg.

Hos Curaeos leverer vi tandpleje af højeste kvalitet. Vores team af erfarne tandlæger sætter altid patienten først. Vi vil altid rådgive, vejlede samt behandle kompetent og ærligt, så du får den rette behandling.

– Søren Schat-Holm, klinikchef hos Curaeos Kronprinsessegade