Ny patient

Vi glæder os til at møde dig

Hos Curaeos leverer vi tandpleje af højeste kvalitet. Vores team af erfarne tandlæger sætter altid patienten først. Vi vil altid rådgive, vejlede samt behandle kompetent og ærligt, så du får den rette behandling. Hos Curaeos ønsker vi ikke at skabe et unødvendigt behov for tandpleje. Derfor stræber vi efter, at der behandles så lidt som muligt, men så meget som nødvendigt.

Hvis du overvejer at skifte tandlæge, så kig forbi og se tandlægeklinikken. Vi er fleksible, har lange åbningstider og gode muligheder for akut tandlægehjælp.

Vi sætter dit smil og velvære i højsædet – og vi har særligt god tid til patienter, der døjer med tandlægeskræk.

​Tandlægeklinik med tryg atmosfære

Personlig behandlingsplan

To tandsæt er aldrig ens. Derfor er det essentielt, at din tandlæge lærer dig og dit tandsæt at kende. Ved dit første besøg hos Curaeos Kronprinsessegade får du tilknyttet en fast tandlæge, og der lægges en langsigtet behandlingsplan, hvor vi også noterer, hvis du har særlige behov eller ønsker.

Ved første besøg danner vi os et overblik over din aktuelle tandstatus og dine ønsker samt forventninger til behandling i fremtiden. Vi sætter pris på, at du stiller spørgsmål. Hos os er ingen spørgsmål dumme, så spørg endelig, hvis der er noget, som du er i tvivl om. Det vigtigste for os er, at du som patient altid er velinformeret og føler dig tryg.

Professionel behandling til en fair pris

Vores topprioritet er at give dig en tryg og professionel behandling til en fair pris. Vi lytter til dine ønsker, og vi tilpasser behandlingen til dine behov.

Hvis du har brug for et større behandlingsforløb, kan vi inden, vi går i gang, lave et prisoverslag, så du ved, hvilke udgifter, der er forbundet med behandlingen.

Tryghed for dig og dine tænder

Hos Curaeos Kronprinsessegade gør vi altid vores bedste for, at du føler dig tryg både før, under og efter dit tandlægebesøg.

Hvis du døjer med tandlægeskræk, kan det virke uoverskueligt, at møde op hos tandlægen, men vi vil meget gerne hjælpe dig med at overvinde skrækken. Vi har stor erfaring med at behandle patienter, der lider af tandlægeskræk, så du skal ikke være nervøs.

I vores klinik benytter vi udelukkende moderne udstyr, som er med til at sikre en smertefri behandling.

Hvis du ikke er glad for at gå til tandlægen, anbefaler vi, at du oplyser os om det, når du bestiller tid. Så vil vi sætte ekstra god tid af til at lære dig at kende, høre om dine bekymringer og i det hele taget gøre noget ekstra for, at du føler dig godt tilpas under dit tandlægebesøg.

Vi sætter pris på spørgsmål

Hos os er der ingen dumme spørgsmål. Det er vigtigt, at du som patient altid føler dig tryg og er velinformeret. Tøv derfor ikke med at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at tage imod dig.

Book tid i dag

Book tid online

FAQ

Læs vores FAQ her