Akut tandlæge i Kronprinsessegade, i København

Har du brug for en tandlæge akut, så ring til os straks. Uanset hvordan dine smerter er opstået, er det vigtigt, at du bliver behandlet hurtigst muligt, så skaden ikke bliver værre.

Hvis du har brug for tandlægehjælp akut indenfor vores åbningstid, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at du får en tid hos første ledige tandlæge. Vi har desuden udvidede åbningstider, som giver mulighed for behandling i for eksempel weekenden.

Vi ved alle, hvor slem tandpine og tandsmerter opleves – og det kan være et resultat af mange ting, men sikkert er det, at jo hurtigere det bliver behandlet, desto bedre bliver resultatet og jo hurtigere bliver du smertefri.

Uden for åbningstiden

Hvis du har behov for akut tandlægehjælp udenfor vores åbningstid, må vi henvise dig til Tandlægevagten.

Der kan ikke bestilles tid. Vær opmærksom på, at behandlingen betales kontant. Du kan se prislisten her. Husk det gule sygesikringskort, så du kan få refusion.

Tandlægevagten, Oslo Plads 14, 2100 København Ø
Telefon: 3538 0251www.tandlægevagten.dk

Tandlægevagten har åbent :
Hverdage mellem kl. 20-21.30.

Lørdag, søndag og helligdage mellem kl. 10-12 og kl. 20-21.30.

Yderligere oplysninger kan du få på tandlægevagtens egen hjemmeside

Tandskadevagten 1813.

Tandskadevagten skal kun bruges ved større akutte behandlingskrævende tandskader, og blødninger efter operationer i mundhulen. Tandskadevagten har åbent hele døgnet.

De mest almindelige årsager til akut behandling

Årsagerne til akut tandbehandling kan være mange, men de mest almindelige er:

–       Knækket tand
–       Revne i tand
–       Tandpine

Uanset, hvad årsagen er, vil vi hos Curaeos gøre vores bedste for, at du bliver smertefri hurtigst muligt.

Knækket tand

Det er vigtigt, at du kontakter os omgående, hvis du har knækket en tand. Det gælder, uanset om du blot har slået en lille flig af en tand, eller hele tandens krone er knækket. En knækket tand kan udløse isninger og kraftige smerter, men i andre tilfælde, gør det ikke ondt. Selvom det ikke gør ondt, skal du søge tandlæge med det samme, så du kan få behandling. Du kan risikere at forværre skaden, hvis du venter.

Tandpine

Det kan være uudholdeligt at døje med tandpine. Vi anbefaler, at du kontakter os, så snart smerten opstår, så vi kan få dig undersøgt og behandlet hurtigst muligt.

Du kan holde smerten nede med almindelig smertestillende medicin. Nogle oplever, at tandpinen aftager, uden at årsagen er behandlet, men det er vigtigt, at du stadig får tænderne tilset af en tandlæge. Du kan risikere at problemet bliver værre, hvis du ikke får behandling.

Revne i tand

Hvis du har fået en revne i en af dine tænder, vil du typisk opleve, at det kan være svært og gør ondt at tygge med tanden. Vi anbefaler, at du kontakter os med det samme, så vi kan undersøge skaden og vurdere, om den kræver behandling.

Har du ondt?

– Ring til os med det samme!

Åbningstider

Mandag 08:00 – 18:00
Tirsdag 08:00 – 18:00
Onsdag 08:00 – 18:00
Torsdag 08:00 – 18:00
Fredag 08:00 – 15:00