Tandlæge Indre By

– velkommen til Curaeos Kronprinsessegade

Vi har fra d. 30.06.2021 skiftet navn fra Dentin Clinic til Curaeos Kronprinsessegade.
Du vil stadig møde de samme mennesker i klinikken.
Vi er de samme. Vi har blot fået nyt navn.

Tryk her for Taastrup klinikken.

Ny patient
Book tid online

Din lokale tandlæge på Kronprinsessegade i Indre By

Velkommen til Curaeos Kronprinsessegade

Hos Curaeos Kronprinsessegade står vi klar til at byde dig velkommen i vores tandklinik, hvor vi leverer tandpleje af højeste kvalitet. Tandklinikken er udstyret med den nyeste teknologi og indrettet behageligt for vores patienter, så du er sikret en tandbehandling i høj kvalitet. 

Vores tandlæger er uddannet til at udføre både små og større behandlinger. Som patient hos os, vil du hurtigt opdage, at vores tandlæger sætter dine behov i fokus.

En tandlæge specielt til dig

På vores tandklinik i København K ved Indre By tilbyder vi dig en behandling, der passer til din specifikke situation. Det sikrer vi bl.a. ved, at du får tilknyttet en fast tandlæge. Når du ankommer til klinikken for første gang, laver din tandlæge en behandlingsplan, der er med til at sikre, at dine tænder forbliver rene, stærke og sunde hele livet. Behandlingsplanen er baseret på dine individuelle behov og ønsker.

En moderne klinik

Vi stræber efter at give alle patienter den bedst mulige behandling. Derfor holder vi os konstant opdaterede, når det gælder ny viden og teknik. Desuden benytter vi den nyeste teknologi og moderne behandlingsmetoder, hvilket er med til at sikre, at du som patient får den bedste, men også den mest smertefri behandling.

Din tandlæge centralt i Indre By

Vores tandklinik er centralt beliggende i København K – ca. 10 min. gang fra Nørreport st. eller Kgs. Nytorv Metro. Vores klinik er placeret i stueetagen, så der er let adgang for gangbesværede, og til kørestolsbrugere har vi en rampe, som sikrer let adgang. Der findes yderligere betalingsparkering i nærområder for patienter, der ankommer i bil. 

Book en tid til tandlæge på Kronprinsessegade

Vil du gerne booke en tid hos os, eller har du spørgsmål til priser eller behandlinger? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan enten booke din tid online, eller du kan ringe til os på telefon 33 93 41 81. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores tandklinik med et stort smil.

Implantater

Et tandimplantat består af en lille titaniumskrue, som erstatter roden af en manglende naturlig tand, hvorved det er en “kunstig tandrod“.

Tandprotese

En tandprotese er en erstatning for en eller flere naturlige tænder.
Tandproteser er en stor hjælp for mange mennesker.

Tandblegning

Blegning af tænderne udføres på patienter, der ønsker et hvidere smil.
Tandblegning kan udføres for at reducere misfarvninger og gulligheder, eller simpelt give patienter et hvidere, sundere smil.

Rodbehandling

En rodbehandling er en behandling, hvor vi fjerner tandnerve og bakterier fra tandens rodkanal.
En rodbehandling kan blive nødvendig i flere forskellige tilfælde.

Implantatbehandling hos Curaeos Kronprinsessegade

Curaeos Kronprinsessegade tilbyder alle former for tandlægebehandling, og vi er specialiserede i større behandlinger som f.eks. implantatkirurgi og proteser. 

Tandimplantat

Hvis du har mistet en tand og ikke ønsker at undvære tanden, kan indsætning af tandimplantat være løsningen for dig. Et tandimplantat er designet som en erstatning for den manglende tandrod og fungerer dermed som fundamentet for en ny tandkrone. Det betyder, at du får en fastsiddende og velfungerende erstatning for din oprindelige tand, som både føles og ser ud som din egen tand. Vi sørger nemlig altid for, at det nye tandimplantat ligner dine egne tænder så meget som muligt, så det hverken kommer til at ligne eller føles som en kunstig tand. 

Hvor længe holder et tandimplantat?

Tandimplantat er en meget sikker form for tandbehandling. Faktisk er det kun en minimal del af indsatte implantater, der efterfølgende mistes. Den hyppigste årsag til mistede implantater er, at de behandlede patienter undertiden udvikler paradentose omkring tandimplantatet. Paradentose forårsages af meget aggressive former for bakterier, der trænger ned i tandkødet og gør, at knoglen omkring det indsatte tandimplantat langsomt forsvinder. 

Tab af implantater ses desuden oftest hos storrygere. En optimal mundhygiejne og jævnlig rensning omkring implantatet er dog som regel en ganske effektiv forebyggelse mod, at dit tandimplantat falder ud. Læs mere om tandimplantater.

Ny patient hos Curaeos Kronprinsessegade

Curaeos sikrer tryghed for dig og dine tænder. Vores tandlæger vil gøre deres bedste for at give dig den ideelle behandling – hver gang. 

Hvis du overvejer at skifte tandlæge, så kom og se klinikken. Vi er fleksible, har lange åbningstider og gode muligheder for akut tandlægehjælp.

Hos os er dit smil i højsædet. Vi sætter altid patienten i centrum, og vores tandlæger ved, hvor vigtigt det er at være ekstra omsorgsfuld, hvis patienten for eksempel lider af tandlægeskræk.

Læs mere her