Job hos Curaeos

Vil du med på holdet?

Mundbind

Curaeos er en dynamisk, hurtigt voksende, international virksomhed, der leverer tandpleje på et højt fagligt niveau – også i Danmark.

Der er mange spændende udviklingsmuligheder, når du arbejder på en af vores velplacerede og flotte klinikker, højteknologiske laboratorier eller backoffice i Servicecentret. Vi er ambitiøse i vores mål for virksomheden – og for dig som medarbejder.

Vores ambition er at hele organisationen leverer den allerbedste indsats. Derfor er vi løbende på udkig efter nye dygtige, professionelle profiler, som har kvalifikationer og ambitioner på plads. Curaeos er ”peoples business”. Vi er til for mennesker og drives af mennesker.

Derfor har vi blandt andet et internt uddannelsesakademi: Curaeos Academy. Ud over vores interne uddannelsesmuligheder, investerer vi også i udvalgte talenter med en formaliseret videreuddannelse.

Kan du se dig selv i ovenstående, og deler du vores visioner for patienternes sundhed, tandlægefaget og virksomheden, er du velkommen til at kontakte os.

Vi hører gerne fra dig, uanset om du er tandlæge, tandplejer, klinikassistent – eller vil gøre en forskel indenfor områderne økonomi, finans, HR, IT, marketing, indkøb eller ledelse på vores Servicecenter.

Skriv en mail til os
Ønsker du kontakt til en klinik – klik her

Kontant vores hovedkontor herunder

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til os. Så skriv en besked til os, så besvarer vi dine spørgsmål hurtigst muligt.