En del af Curaeos

En ny retning på dit arbejdsliv

Sidder du i dag som klinikejer kan det være en overvejelse værd, om du skal skifte retning og indhold i dit arbejdsliv, og blive en del af Curaeos. Vi vokser både gennem etablering af nye klinikker og gennem opkøb af eksisterende.

Mundbind

I dag er du som klinikejer ansvarlig for mange andre opgaver end kun at være tandlæge. Det kan være administration, rekruttering, økonomi, markedsføring, indkøb, ledelse og uddannelse og træning af dine medarbejdere. Det er spændende at bygge sin egen virksomhed op, og selv tage alle beslutninger. Alle de nævnte opgaver og ansvarsområder tager dog tid væk fra det, de fleste klinikejere brænder for, nemlig at hjælpe patienterne med at bevare sunde og problemfrie tænder.

Når du bliver en del af Curaeos kan du have dit fulde fokus på patienterne og tandlægearbejdet, mens vi tager os af alle de opgaver, der ikke er patientrettet. På den måde får du og dine medarbejdere mere tid til patienterne.

Gennem kædesamarbejdet vil du slippe for administrative byrder, national hygiejniske retningslinjer, strålehygiejnerapporter, kemisk APV og utallige andre myndighedskrav. Du vil også slippe for budgettering, regnskab, indberetning til Skat, løn, sygedagpenge, barselsdagpenge og meget mere af samme skuffe.

Curaeos betyder samarbejde. Vi samarbejder gennem at dele opgaverne imellem os, sådan at vi hver især laver det vi er bedst til.

Samtidig får du også lettere adgang til kompetenceudvikling, og kæden kan være behjælpelig med kapital, når der skal investeres i ny teknologi.

Kontakt os og hør mere

Bliv en del af Curaeos

Hos Curaeos bliver du en del af en kæde, der vægter faglig og personlig udvikling højt. Vi mener det er en af forudsætningerne for, at vi kan give vores patienter den bedst mulige behandling.

Derfor er efteruddannelse essentielt for Curaeos. Vi er stolte af at have vores eget uddannelsescenter; Curaeos Academy i København. Formålet er blandt andet at sikre, at alle Curaeos’ klinikker leverer samme høje standard. Desuden mener vi, at det er altafgørende, at alle tandlæger, tandplejere og klinikassistenter mestrer tandlægefaget til perfektion, men ligeledes at alle ansatte har muligheden for løbende at opnå ny viden og udvikle sig.

Fordelene ved at vælge Curaeos:

 • Få sparring i et stærkt netværk af ligesindede
 • Økonomisk attraktiv partnermodel
 • Vide rammer til faglig og forretningsmæssig udvikling
 • Fuld fokus på tandplejen på grund af vores Shared Service Center
 • Mere tid til patienter – mindre tid på administration
 • Curaeos Academy sikrer den faglige udvikling af dine medarbejdere
 • Adgang til markedets bedste udstyr og globale, fordelagtige leverandøraftaler

Vi ved, at en overdragelse kan være en svær beslutning. Lad os drøfte, hvordan du bedst muligt bliver en del af Curaeos. Kontakt os for en uforpligtende snak. Vi behandler naturligvis din forespørgsel fortroligt.

Sådan overdrager du din klinik

Det er en stor beslutning at sælge sin klinik. I Curaeos har vi stor erfaring med køb og overtagelse af klinikker, og betragter os selv som en samarbejdspartner, ikke blot en køber. Vi ved, at din salgsbeslutning handler om mere end økonomi, og vi vil gøre vores bedste for at både du og dine medarbejdere kommer godt ind i det nye samarbejde.

Sådan foregår en klinikoverdragelse:

 • 1. Dialog

  Vi drøfter ønsker, behov og ambitioner samt afdækker, om der er et match.

 • 2. Tilbud

  I fællesskab gennemgår vi klinikkens tal og informationer. Herefter udarbejder vi et tilbud. Når begge parter er enige, underskriver vi en hensigtserklæring om salget.

 • 3. Analyse

  Der udarbejdes en grundig analyse af klinikkens regnskaber, udstyr, lager, leverandøraftaler, kontrakter og alle juridiske forpligtelser. I fællesskab får vi et komplet overblik over værdiansættelsen.

 • 4. Aftale

  Vi udarbejder og underskriver en købsaftale. Vi aftaler, hvordan medarbejderne og patienterne informeres, samt hvornår klinikken officielt træder ind i samarbejdet med Curaeos. Vi sørger for at salgsprocessen går så gnidningsfri som overhovedet mulig.

 • 5. Samarbejdet begynder

  Samarbejdet kan nu begynde. Vi møder dit team i klinikken, og drøfter hvordan teamet fra Curaeos kan støtte klinikken. Sammen sørger vi for en gradvis integration af din klinik i vores organisation.

Ønsker du kontakt til en klinik – klik her

Kontant vores hovedkontor herunder

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til os. Så skriv en besked til os, så besvarer vi dine spørgsmål hurtigst muligt.