COVID-19

Du kan trygt gå til tandlægen
Vi gør altid vores bedste for at passe på dig som patient. Vi tager altid – både før, under og efter corona-pandemien – alle forholdsregler for at eliminere smitterisiko. Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens retningslinjer herunder de nationale infektionshygiejniske retningslinjer for tandklinikker.

Mundbind

Intet krav om mundbind

Det er nu helt frivilligt, om du vil bruge mundbind eller ej, når du træder ind i klinikken. Vores medarbejdere vil naturligvis stadig bruge mundbind i de arbejdssituationer, hvor det påkræves.

Fastholder gode vaner

Vi fastholder en række af de gode vaner og forholdsregler. Derfor vil du stadig have håndsprit til rådighed, ligesom vi holder en øget afstand mellem stolene i venteområdet. Vi vil desuden fortsat minimere brugen af håndtryk.

Ring afbud hvis du er syg

Du skal stadig ringe afbud, hvis du har symptomer på COVID-19. Det kan være tør hoste, træthed, hovedpine, feber, ondt i halsen, muskelsmerter eller tab af lugte- og smagssans. Af hensyn til eventuel smitte er det vigtigt, at du i så fald ikke møder op, men i stedet ringer og får en ny tid.

Er du konstateret smittet med COVID-19 og får tandpine, vil klinikken eller din egen læge kunne henvise til smertebehandling på Rigshospitalet.

Vi glæder os til at se dig

Vi er glade for at kunne hjælpe dig med tandbehandling under mere normale forhold. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe. Vi håber du er godt informeret, og vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken.

Vores klinikker har åbent: