Smertefri behandling

Hos Curaeos tilbyder vi smertefri tandbehandling. Tidligere har tandlægebehandlinger været forbundet med smerte, og det er en af grundene til, at nogle lider af tandlægeskræk. Men med moderne udstyr er det i dag muligt at behandle smertefrit.

Vi kan lægge en effektiv bedøvelse uanset hvilken behandling, du skal have foretaget. Og vi vil gøre vores bedste for, at du får en behagelig og smertefri oplevelse hos Curaeos’ tandlæger.

Find din Curaeos klinik her

Har du tandlægeskræk?

Tandlægeskræk er helt normalt og rammer mennesker i alle aldre. Hos Curaeos møder vi dagligt patienter med tandlægeskræk, og vores tandlæger vil altid gøre deres bedste for, at du skal føle dig tryg og tilpas.

Hvis du lider af tandlægeskræk, anbefaler vi, at du fortæller os om det. På den måde kan tandlægerne tage sig ekstra tid og i gøre noget ekstra for, at du føler dig godt tilpas.

Vi ved, det kan være en svær kamp at overvinde tandlægeskrækken, men vi vil gøre vores allerbedste for at vinde den kamp sammen med dig. Det vil give dig en langt bedre tandlægeoplevelse i fremtiden.

Læs mere om tandlægeskræk – og hvordan det kan overvindes her.

Gode råd

For at få en behagelig oplevelse hos tandlægen, er det vigtigt, at du føler dig tryg og slapper af.

  • Hvis du er i tvivl om noget, er det vigtigt, du spørger, så du kan føle dig helt tryg. For nogle hjælper det at følge med, i hvad tandlægen laver, ved hjælp af et spejl, mens andre helst ikke vil vide, hvad der foregår. Det er vigtigt, at du fortæller os, hvad der er bedst for dig.
  • Hvis du pludselig mærker smerte eller ubehag, er det vigtigt, at du fortæller os om det, så vi kan tale om det og eventuelt give dig noget smertelindrende. Husk, at du er den eneste, der kan mærke, hvis det gør ondt.
  • Det kan hjælpe at tage nogle dybe vejrtrækninger, hvor luften kommer helt ned i maven. Det får kroppen til at slappe mere af.
  • Det er en god idé at sætte lidt ekstra tid af til din tandlægeaftale, så du møder op i god tid og heller ikke løber ud af døren efterfølgende. Sørg for at møde op udhvilet og afslappet.
  • Hvis du slapper godt af til musik, kan du medbringe høretelefoner og lytte til musik, som gør dig godt tilpas, på din telefon.
  • Gå til tandlægen, før du får ondt. Regelmæssige undersøgelser er præventivt, og det er her, vi har mulighed for at opdage eventuelle problemområder og sætte ind med forebyggelse, inden problemet udvikler sig, og inden det gør ondt.
Find din Curaeos klinik her

BEHANDLINGER