Kosmetisk behandling

Skæve, misfarvede eller slidte tænder. Der kan være mange årsager til at få en kosmetisk behandling. Derfor dækker kosmetisk tandbehandling også over flere forskellige slags behandlinger for eksempel tandregulering, facadebehandling eller den mest udbredte, som er tandblegning. Formålet med dem alle er at skabe et smukkere tandsæt og dermed et smukkere smil.

Overvejer du at få kosmetisk tandbehandling, anbefaler vi, at du henvender dig til Curaros’ tandlæger for at få råd og vejledning. Hos Curaeos har vi stor erfaring med kosmetiske tandbehandlinger, og vi kan rådgive dig om løsningerne.

Find din Curaeos klinik her

Tandblegning

Den mest anvendte kosmetiske behandling er tandblegning. Det er helt normalt, at tændernes farve ændres med tiden. Blandt andet sætter kaffe, te, rødvin, tobak og mange andre ting spor på dine tænder.

Hvis du ønsker hvidere tænder, kan tandblegning være en løsning. Der findes forskellige metoder, og vi anbefaler, at du rådfører dig med en af vores tandlæger, så vi kan sikre os, at du opnår netop det resultat, du ønsker. Læs mere om tandblegning her.

Tandregulering

Det er de færreste mennesker, der er født med tænder, der sidder helt lige. Det er derfor helt almindeligt at have en eller flere tænder, der sidder skævt, og som man kan have et ønske om at få rettet til. Tandregulering kan være en løsning, og hos Curaeos kan vi hjælpe med at regulere dine tænder, så du kan få det smil, du drømmer om. Læs mere om tandregulering her.

Facader

Det er naturligt, at tænder slides med årene, men hos nogle er slitagen mere tydelig. Det kan være, at tænderne er blevet mindre eller har fået en anden form. En facadebehandling kan være en løsning, hvis du ønsker at genopbygge tænderne og på den måde opnå et mere harmonisk tandsæt. Vi genopbygger tænderne ved hjælp af tyndt porcelæn, der limes på tandens overflade. Det er muligt at få lavet en facade til blot en tand eller til en række af tænder.

Udskiftning af fyldninger

Selvom vi ikke længere fylder huller i tænderne med amalgam – også kaldet sølvfyldninger – har mange danskere gamle sølvfyldninger, som ikke just pynter i munden. Hos Curaeos kan vi skifte dine gamle sølvfyldninger med plast- eller porcelænsfyldninger, som passer til dine tænders naturlige farve.

En anden årsag til at få udskiftet sølvfyldningerne er, at de slides med tiden. Det kan med årene give revner i tanden og dermed gøre tanden sårbar. Derfor kan det styrke tanden at udskifte sølvfyldningen med en plast- eller porcelænsfyldning. Læs mere om plastfyldninger her.

Tilretning af tandkød

Tandkødet har også en afgørende betydning for dit smil. Nogle har meget fyldigt tandkød, mens andre synes, de har for lidt. Hos Curaeos kan vi med et simpelt indgreb tilrette tandkødet, så det passer til dine tænder og dit smil.

Find din Curaeos klinik her

BEHANDLINGER