Behandlinger

Tandbehandlinger i trygge omgivelser

Curaeos er et trygt valg for dig og dine tænder.

Vi tilbyder alle former for tandbehandlinger fra regelmæssige undersøgelser til komplicerede operationelle indgreb.

Find din Curaeos klinik her

Tandlægeskræk

Vi passer altid på dig, og vi gør vores bedste for, at du ikke skal føle ubehag ved at gå til tandlægen. Tandlægeskræk er helt normalt og rammer mennesker i alle aldre.

Nogle tandlægebehandlinger var tidligere forbundet med smerte, og det er en af årsagerne til, at nogle lider af tandlægeskræk. Men i dag er det med den teknologiske udvikling muligt at behandle smertefrit.

Hos Curaeos kan vi lægge en effektiv bedøvelse uanset hvilken behandling, du skal have. Vi gør altid vores bedste for, at du får en behagelig og smertefri oplevelse hos os.

Hvis du lider af tandlægeskræk anbefaler vi, at du oplyser os om det, allerede når du bestiller en tid. Så vi kan sætte ekstra tid af og i det hele taget gøre noget ekstra for, at du føler dig godt tilpas.

Vi vil gerne overvinde tandlægeskrækken sammen med dig. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Tilskud

Du får helt automatisk tilskud efter sundhedsloven, når du går til tandlæge.

Der gives også tilskud til tandbehandling gennem en række private ordninger. Den mest udbredte er Sygeforsikringen “danmark”, som yder tilskud til forskellige behandlinger blandt andet tandbehandling.

Herudover findes forsikringen Dansk Tandforsikring, der kan hjælpe med at dække din udgift til tandbehandling.

Regelmæssigt eftersyn

Gå til tandlægen, før du får ondt. Selvom du har sunde og raske tænder, er det vigtigt at få lavet eftersyn regelmæssigt. Dine tænder skal holde hele livet, og det regelmæssige tandeftersyn er med til at sikre sunde og raske tænder.

Tandeftersynet er præventivt, og det er her, vi har mulighed for at opdage eventuelle udfordringer og sætte ind med forebyggelse, inden problemet udvikler sig. Tandrensning er for eksempel essentiel for din tandpleje, da rensningen fjerner plak og tandsten, som ellers kan udløse huller.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til behandlinger, personale eller udstyr, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vil altid gerne hjælpe dig.

Find din Curaeos klinik her

BEHANDLINGER

Smertevenlig tandbehandling

Den nyeste teknologi

Vi ved, at det ikke er alle mennesker, der nyder at gå til tandlægen. Vi gør vores bedste for altid at udføre vores arbejde så skånsomt som muligt, så patienterne mærker mindst mulig smerte.

Hos Curaeos arbejder vi med den nyeste teknologi og de bedste bedøvelsesteknikker for at reducere smerte til et minimum.