Kontakt os

Både vedr. tidsbestilling eller med spørgsmål

Det skal være nemt at bestille tid til tandlæge hos Curaeos. Derfor giver vi dig som patient flere muligheder for tidsbestilling hos en af vores dygtige tandlæger.

Så har du symptomer på COVID-19, såsom hovedpine, feber, ondt i halsen eller muskelsmerter, er det vigtigt, at du ikke møder op på klinikken, men i stedet får en ny tid.

Book tid online

Curaeos Amager

Amagerbrogade 43, 2300 København S

Tlf. +45 32 95 33 45
amager@curaeos.dk

Åbningstider

Mandag 07:30- 17:00
Tirsdag 07:30 – 17:00
Onsdag 08:00 – 14:00
Torsdag 07:30 – 17:00
Fredag 07:30 – 14:00

Afbud

Det kan selvfølgelig ske for alle, at man bliver forhindret i at komme til sin aftale på klinikken. Vi sætter derfor stor pris på vores patienter, der melder afbud i god tid. På den måde kan vi sammen finde en ny tid, og samtidig skabe plads til dem, der pludselig får akutte behov. Det er bedst for alle parter.

Hvis du skal melde afbud til tider eller bare flytte en aftalt tid, skal du huske at melde det enten via telefon eller mail. Afbud skal ske senest dagen før din aftalte tid, så klinikken har mulighed for at planlægge kalenderen i god tid.

Skulle uheldet ske at du melder afbud for sent, bør du altid ringe til klinikkens reception. For sent meldte afbud kan jo ske på grund af uheldige omstændigheder, som os altid vil tage højde for i de pågældende situationer.

Udeblivelsehonorar

Melder du som patient ikke afbud i tide, kan det ske vi opkræver et udeblivelsesgebyr.
Sørg derfor altid af melde afbud i tide – og husk i den forbindelse af aftale en ny tid.

Skriv til os

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til priser, behandlinger eller andre ting på klinikken. Så skriv en besked til os, så besvarer vi dine spørgsmål hurtigst muligt.