Tandlæge Amager

– velkommen til Curaeos Amager

Vi har fra d. 29.06.2021 skiftet navn fra Tandlægerne Amager til Curaeos Amager.
Du vil stadig møde de samme mennesker i klinikken.
Vi er de samme. Vi har blot fået nyt navn.

Ny patient
Book tid online

Din lokale tandlæge på Amagerbrogade

Velkommen til Curaeos Amager

Hos Curaeos Amager står et hold af kompetente medarbejdere klar til at tilbyde dig alle former for behandling inden for tandpleje. ​Vores tandklinik har siden 1994 arbejdet med at holde patienternes tænder sunde og raske, og vi har solid erfaring på området, som vi gerne vil give dig glæde af. 

Du kender os måske som Tandlægerne Amager, men d. 29.06.2021 skiftede vi navn til Curaeos Amager. Vores tandlægeklinik ligger dog stadig centralt på Amagerbrogade, og du vil stadig møde de samme mennesker i klinikken. Så for dig er alt, som det plejer – bare med et nyt navneskilt.

Få den bedst mulige oplevelse hos din tandlæge på Amager

I vores klinik på Amager kan du møde to tandlæger, en tandplejer og fire klinikassistenter, som alle arbejder sammen som et team. Vores gode samarbejde sikrer, at vi kan hjælpe hinanden og udføre trygge og korrekte behandlinger for dig. Vi lægger stor vægt på god kontakt med vores patienter, så du altid kan føle dig tryg, når du er til behandling på vores tandlægeklinik.

Vi mener, at en god oplevelse også indebærer value for money. Vi ønsker en gennemsigtighed i forhold til pris og behandling på vores tandklinik, og derfor lægger vores tandlæge et budget allerede før behandlingens start.

Tandlæge lokalt på Amager

I vores tandlægeklinik på Amagerbrogade ønsker vi at være rummelige og fokusere på forskellighed. Netop fordi Amager er i rivende udvikling, er befolkningsgruppen kendetegnet ved forskellighed. Som tandlæge sætter vi en ære i at tilpasse os den mangfoldighed, og vi inviterer alle patienter indenfor med åbne arme.

Vi er en tandklinik, der udviser ekspertise og omhu på samme tid – uanset tandbehandling og uanset hvem du er.

Book en tid til tandlæge på Amager

Vil du gerne booke en tid hos os, har du spørgsmål til priser, eller ønsker du yderligere information omkring vores tandlægeklinik på Amagerbrogade? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan enten booke din tid online, eller du kan ringe til os på telefon 32 95 33 45​. Telefonen er åben fra kl. 8. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores tandklinik med et stort smil.

Implantater

Et tandimplantat består af en lille titaniumskrue, som erstatter roden af en manglende naturlig tand, hvorved det er en “kunstig tandrod“.

Tandprotese

En tandprotese er en erstatning for en eller flere naturlige tænder.
Tandproteser er en stor hjælp for mange mennesker.

Tandblegning

Blegning af tænderne udføres på patienter, der ønsker et hvidere smil.
Tandblegning kan udføres for at reducere misfarvninger og gulligheder, eller simpelt give patienter et hvidere, sundere smil.

Rodbehandling

En rodbehandling er en behandling, hvor vi fjerner tandnerve og bakterier fra tandens rodkanal.
En rodbehandling kan blive nødvendig i flere forskellige tilfælde.

Vi afhjælper din tandlægeskræk ved alle behandlinger

Få sunde tænder trods tandlægeangst

Lider du af tandlægeskræk, sørger vi for, at du får en god oplevelse i klinikken. Undersøgelser viser, at op mod 80% af danskerne lider af en form for tandlægeskræk, og vi vil derfor gerne gøre vores til, at du kan bekæmpe din tandlægeskræk og passe på dine tænder. Vi respekterer din angst for tandlægebehandling og forelægger dig overkommelige behandlingsmuligheder. 

Vores motto på tandlægeklinikken er: Egne, smukke tænder hele livet.

Efter dette princip behandles alle tænder her på vores tandlægeklinik. I samråd med dig som patient lægger vi en plan for, hvordan vi behandler og bibeholder dit tandsæt bedst muligt i respekt for dig som person og patient.

Det vil sige, at hvis en tand kan reddes, trækker vores tandlæge den ikke ud, men finder den rigtige løsning for netop den tand og hele tandsættet.

Tandbehandling af forskellig karakter

Man bør ikke kun gå til tandlægen, når man har behov for en akut tandbehandling på Amager. Det er også vigtigt at få foretaget et regelmæssigt tandeftersyn for at holde tænderne ved lige.

Derfor finder du også mange forskellige typer af tandbehandling i vores klinik på Amager, så du kan få den tandbehandling, du har behov for. Vores klinik er beliggende på Amagerbrogade, og vi står klar til at hjælpe dig med alle typer af behandling.

Ny patient hos Curaeos Amager

Vi byder altid nye patienter velkomne. Vi lægger vægt på tillid og tryghed hos Curaeos Amager.

Ved dit første besøg her på klinikken, vil du blive mødt af en klinikassistent, som er specialuddannet til at modtage dig. Hun vil have god tid til en samtale med dig om dine forventninger og behov.

Læs mere her